Incarcare freon

Promotie:

Incarcare freon auto = 150 LEI

Incarcare Freon + Tratament Igienizare cu Aparat Profesional = 200 Lei

Incarcare freon auto
Pentru service-ul instalatiei de freon auto folosim un aparat profesional care permite selectarea exacta a tipului de autoturism pe care se face operatiunea de verificare si incarcare freon, identificarea eventualelor pierderi, cantitatea de freon necesara functionarii corecte a instalatiei.

Procesul de incarcare freon se face doar dupa ce initial instalatia este testata cu un aparat profesional (CEL MAI NOU SI MAI PERFORMANT aparat produs de TEXA in 2017 – TEXA KONFORT 760R de incarcare freon auto – Link Prezentare Aparat!) de incarcare freon de ultima generatie care initial testeaza si curata instalatia, cautand scurgeri sau rasuflari de freon si apoi trecand la incarcare freon auto daca testele ies bune.

Service-ul nostru detine 4 aparate profesionale de ultima generatie de la TEXA – cel mai important producator de profil. Astfel timpul dvs. este pretios nu va fi pierdut stand la coada. Societatea noastra va ofera servicii de cea mai buna calitate atat prin utilizarea acestor aparate profesionale cat si prin folosirea celui mai bun tip de ulei si de freon R134A din Italia.

Operatiunea de incarcare freon

Succesiv se face indepartarea umiditatii din sistemul de AC si a impuritatilor depuse, continute de ulei.

freon aer masina

Uleiul recuperat din instalatie este colectat intr-un recipient special, impreuna cu celelate impuritati.

* SC Max Alarm SRL isi rezerva dreptul sa modifice pretul la freon in functie de masina

"" was added to wishlist